www.nettudakozo.hu..  Naprakész információ több ezer cégről.

  CsenárnĂ© Dr. Kozák Ilona, közjegyzĹ‘ Dr. SaramĂł Márta KözjegyzĹ‘ SzabĂłnĂ© Dr. Sipos Gabriella - EgyĂ©ni ĂśgyvĂ©d Dr. Rácz Iván ĂśgyvĂ©di Iroda Dr. GyĹ‘rfi LászlĂł ĂśgyvĂ©d Dr. Csanádi Márk ĂśgyvĂ©di Iroda RIEDL-DENT Fogászati Kft. Almádi TĂĽzĂ©p Kft SzekĂ©r Suli AutĂłsiskola Pannon MentĹ‘ Nonprofit KöszhasznĂş Kft P.G.SZ PĂ©nzĂĽgyi -Gazdasági TanácsadĂł Ă©s Szolg. Bt Szendi Optika Orgi-boy Kft. Pizza-Futár Dr. MlinkĂł Éva BĹ‘rgyĂłgyász,KozmetolĂłgus,VenerolĂłgus Tiszaroffi Református EgyházközsĂ©g GrĂłf Dental Dr Juhász Tamás KisállatrendelĹ‘ Kft. Kárpát KuckĂł - JátĂ©kos KĂ©pessĂ©gfejlesztő Műhely AlmamellĂ©ki-tĂł-Zselic H.E. TrĂłjka Szolnok VendĂ©gház Abomill Malomipari Rt. A.F.P. Amerikai Faház Program Kft.  
Nettudakozó főoldal >>>
 

IT-Futár Kft.

Kategória SzámĂ­tástechnika  
Megye Bács-Kiskun  
Cégnév IT-Futár Kft.
Székhely 6041 Kerekegyháza, Andrássy u. 24.
Levelezésinév IT-Futár Kft.
Levelezésicím 6000 KecskemĂ©t TömörkĂ©ny István u. 7.
Telefon 3620/395-6949
E-mail info@itfutar.hu
Internetcím www.itfutar.hu
Üzleti ajánlat Internetes áruházunkban csak 18. Ă©letĂ©vĂ©t betöltött szemĂ©lytől fogadunk el megrendelĂ©st. SzállĂ­tás utánvĂ©ttel KecskemĂ©ten: a megrendelĂ©st követően, a telefonon vagy levĂ©lben egyeztetett határidőn belĂĽl ingyen kiszállĂ­tjuk A szállĂ­tás kizárĂłlag munkanapokon 8-16 Ăłra közötti intervallumban törtĂ©nik, pontos időmegjelölĂ©s nĂ©lkĂĽl. # SzállĂ­tás utánvĂ©ttel Magyarország terĂĽletĂ©n BruttĂł:1680Ft Az árut a megrendelĂ©st követően, a telefonon vagy levĂ©lben egyeztetett határidőn belĂĽl futárszolgálattal elkĂĽldjĂĽk. Amennyiben a kĂ©zbesĂ­tő az áru átadását nem tudja teljesĂ­teni, Ăşgy a csomagrĂłl Ă©rtesĂ­tĂ©st hagy. A kĂĽldemĂ©nyről ezután az Ă©rtesĂ­tĂ©sen megjelölt telefonszámon lehet Ă©rdeklődni. Sikertelen kĂ©zbesĂ­tĂ©s esetĂ©n a futárszolgálat az Ăşjra egyeztetett időpontban megkĂ­sĂ©rli a kiszállĂ­tást . SzállĂ­tás előre átutalással: Amennyiben átutalásos fizetĂ©si lehetősĂ©get választ, kĂ©rem utalja át az áru ellenĂ©rtĂ©kĂ©t az alábbi bankszámlaszámra:
Kulcsszavak laptop gps notebook tv hűtőszekrĂ©nyek monitorok szoftver mĂ©rleg nyomtatĂł háztartási elektronika online áruház
Céginfo Az áruházat olyan szolgáltatásokkal Ă©s lehetősĂ©gekkel igyekeztĂĽnk felĂ©pĂ­teni, hogy Ă–n minĂ©l egyszerűbben megtalálhassa Ă©s megvásárolhassa a keresett termĂ©ket. Az áruház funkciĂłit elsősorban a szemĂ©lyes vásárlás során is felmerĂĽlő igĂ©nyekhez igazĂ­tottuk, Ă©s azon tĂşlmenően prĂłbáltuk további ötletekkel segĂ­teni a vásárlást. A legmegfelelőbb termĂ©k kiválasztásának elősegĂ­tĂ©sĂ©re, igyekszĂĽnk Ă–nnek a lehető legtöbb javaslatot, Ă©s informáciĂłt nyĂşjtani a kiválasztott termĂ©kekre vonatkozĂłan Futárszolgálatunk az áru szállĂ­tásra törtĂ©nő feladását követő 24 Ăłrában házhoz szállĂ­tja a megrendelt termĂ©keket. Ebben az esetben az áru ellenĂ©rtĂ©kĂ©t vagy a futárnak fizetheti meg (utánvĂ©tel), vagy a szállĂ­tást megelőzően előutalással.

Térkép

Képek

 www.nettudakozo.hu  minden jog fenntartva
Vissza a főoldalra